ΠΣΑΠΠ: «Περαστικά στον Χουάνκαρ, κάποιοι βλέπουν το ποδόσφαιρο ως πόλεμο»

ΠΣΑΠΠ: «Περαστικά στον Χουάνκαρ, κάποιοι βλέπουν το ποδόσφαιρο ως πόλεμο»

ΠΣΑΠΠ: «Περαστικά στον Χουάνκαρ, κάποιοι βλέπουν το ποδόσφαιρο ως πόλεμο»

bet365

Ο ΠΣΑΠΠ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχήθηκε περαστικά στον Χουάνκαρ και τόνισε πως όσο δεν γίνεται τίποτα από τους φορείς, το ποδόσφαιρό μας θα συνεχίσει να καταρρέει.

Ο ΠΣΑΠΠ ευχήθηκε περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ, ο τραυματισμός του οποίου από κροτίδα, οδήγησε στην οριστική διακοπή του ντέρμπι των «αιωνίων».

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμός Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών τόνισε πως δεν θα αλλάξει τίποτα όσο κάποιοι βλέπουν το ποδόσφαιρο ως πόλεμο και οι θεσμικοί φορείς δίνουν απλά υποσχέσεις και κάνουν μικρές πράξεις κι έτσι το ποδόσφαιρό μας θα συνεχίσει να καταρρέει μέσα σ' ένα τοξικό και αρρωστημένο περιβάλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

«Περαστικά στον συνάδελφό μας Juankar, που αντί να απολαύσει το ελληνικό clasico διανυκτέρευσε σε νοσοκομείο των Αθηνών μετά από ρίψη κροτίδας.

Όσο κάποιοι στα ελληνικά γήπεδα επιμένουν να βλέπουν το ποδόσφαιρο ως πόλεμο και όχι ως γιορτή, όσο οι θεσμικοί φορείς θα δίνουν μεγάλες υποσχέσεις και θα κάνουν μικρές πράξεις, όσο οι κόκκινες γραμμές θα μπαίνουν κάθε επόμενη φορά, το ποδόσφαιρό μας θα συνεχίσει να καταρρέει σε ένα περιβάλλον τοξικό και αρρωστημένο που θα γεννάει μόνο τέρατα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα