Πορόζο: «Δεν έχω λόγια για να περιγράψω πώς είναι να παίζεις μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού»

Πορόζο: «Δεν έχω λόγια για να περιγράψω πώς είναι να παίζεις μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Τζάκσον Πορόζο μίλησε τόσο για τον κόσμο όσο και για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Ο Τζάκσον Πορόζο έκανε το ντεμπούτο του ως βασικός με τον Ολυμπιακό και πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Γουέστ Χαμ για το Europa League.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο «Olympiacos TV» και έδειξε τη χαρά του για το αποτέλεσμα αλλά και την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος με το μεγάλο αποτέλεσμα. Έχουμε δουλέψει πολύ. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο αλλά η ομάδα δούλεψε καλά και αξίζαμε τη νίκη. Ήταν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω το πως είναι να παίζεις εδώ και χαίρομαι πολύ που οι οπαδοί μας, μάς υποστηρίζουν έτσι. Για αυτά τα παιχνίδια δουλεύουμε και είναι μία πολύ όμορφη αίσθηση και ελπίζω να ξαναζήσουμε πολλές τέτοιες στιγμές. Ήταν μία όμορφη νίκη και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε και νομίζω πως μας αξίζουν ακόμα περισσότερα πράγματα και θα συνεχίζουμε να παλεύουμε για να συνεχίσουμε στον ίδιο όμορφο δρόμο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα