Περιζήτητος ο Σκάρπα στην πατρίδα του: «Παλμέιρας, Σάο Πάολο, Φλαμένγκο και Φλουμινένσε τον θέλουν»

Περιζήτητος ο Σκάρπα στην πατρίδα του: «Παλμέιρας, Σάο Πάολο, Φλαμένγκο και Φλουμινένσε τον θέλουν»

Ανδρέας Σουλάι
scarpa

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία, ο Γκουστάβο Σκάρπα του Ολυμπιακού εξετάζεται από ομάδες της πατρίδας του, με τις Παλμέιρας, Σάο Πάολο, Φλαμένγκο και Φλουμινένσε να εξετάζουν την περίπτωση του.

«Wanted man» στη Βραζιλία ο Σκάρπα. Μπορεί ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού να μην έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βρει τον ρυθμό του στους «ερυθρόλευκους», ωστόσο το παρελθόν του στη χώρα του, έχουν «αναγκάσει» τις ομάδες της Βραζιλίας να δείξουν ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την πατρίδα του Σκάρπα, υπάρχουν τέσσερις μεγάλες ομάδες της χώρας που παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση του 29χρονου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της «terra», οι Παλμέιρας, Σάο Πάολο, Φλαμένγκο και Φλουμινένσε εξετάζουν την περίπτωση του Σκάρπα και παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Οι Βραζιλιάνοι στέκονται στη δύσκολη προσαρμογή του Σκάρπα στον Πειραιά και τονίζουν ότι δεν υπολογίζεται από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει και στην επιστροφή του στα «σαλόνια» του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Με τον Ολυμπιακό ο Σκάρπα δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποδώσει τα αναμενόμενα, καθώς δεν έχει μπορέσει να βρει ρόλο στα βασικά πλάνα του Μαρτίνεθ.

Ο Σκάρπα «έφτιαξε» το όνομα του στην Παλμέιρας, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2018, 2022) και δύο Κόπα Λιμπερταδόρες (2020, 2021), καθώς ήταν και δύο φορές μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα