Παναθηναϊκός: Ασκεί έφεση κατά της απόρριψης της κύριας παρέμβασης

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα (30/10) έφεση κατά της απόρριψης της κύριας παρέμβασης, ώστε να έχει δικαίωμα παράστασης στην έφεση του Ολυμπιακού αλλά και στο CAS, αν οι ερυθρόλευκοι προσφύγουν και εκεί.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Superleague έκανε γνωστή την απόφαση για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και το χειρότερο σενάριο για τους «ερυθρόλευκους» επιβεβαιώθηκε.

Συγκεκριμένα, η απόφαση ήταν να αφαιρεθεί ένας βαθμός από τους Πειραιώτες στο φετινό πρωτάθλημα και να αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια χωρίς τους οπαδούς τους στις εξέδρες (δηλαδή στα ματς κόντρα σε Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ) ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 38 χιλιάδων ευρώ. Ωστόσο, απορρίφθηκε κι η κύρια παρέμβαση του Παναθηναϊκού. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι οι πράσινοι δεν έχουν δικαίωμα να παραστούν ούτε στην εκδίκαση της έφεσης ούτε στο CAS, εφόσον ο Ολυμπιακός προσφύγει στην ανώτατη δικαστική βαθμίδα.

Γι' αυτόν το λόγο, λοιπόν, οι πράσινοι θα καταθέσουν την ερχόμενη Δευτέρα (30/10) έφεση κατά της απόρριψης της κύριας παρέμβασης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα