Ολυμπιακός: Πορόζο και Γιόβετιτς είναι δυνατοί υποψήφιοι για βασικοί με τον ΠΑΟΚ (vids)

Ο Γιόβετιτς

bet365

Ο νεαρός στόπερ και ο Μαυροβούνιος διεθνής στράικερ έχουν αισθητές πιθανότητες να χριστούν βασικοί στον Ολυμπιακό για 2ο διαδοχικό αγώνα στο Πρωτάθλημα.

Είναι δύο παίκτες που δεν ήταν στα βασικά πλάνα στην ομάδα του Ολυμπιακού. Που δεν αντιμετωπίζοταν ως Νο1 στην ιεραρχία σε σχέση με τις θέσεις τους.

Ωστόσο βγήκαν στο αγωνιστικό προσκήνιο πρόσφατα και πήραν την ευκαιρία τους. Μία ευκαιρία που αξιοποιούν. Από τη μία είναι ο Πορόζο. Ο νεαρός στόπερ από το Εκουαδόρ ήταν πολύ καλός με τη Γουέστ Χαμ ως βασικός μαζί με τον Ρέτσο και συνέχισε στην αρχική 11άδα και με τον ΟΦΗ.

Ο 23χρονος σέντερ μπακ με ύψος 1.92 μέτρα ήταν θετικότατος και με τον ΟΦΗ. Από την άλλη ο Στέφαν Γιόβετιτς στην πρώτη του φορά ως βασικός στους Πειραιώτες εκτός από την ασίστ που είχε στο 0-2 του Ποντένσε ήταν γενικότερα πολύ καλός. Σε τέτοιον βαθμό που και ο Μαυροβούνιος να είναι δυνατός υποψήφιος για βασικός στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

Ο Πορόζο έχει 6 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό. Ο 33χρόνος Γιόβετιτς έχει από τη μεριά του 8 αγώνες με 2 γκολ και 1 ασίστ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Κατά τα άλλα οι Φορτούνης και Ροντινέι εκτιμάται πώς θα προλάβουν το ματς αυτό της Κυριακής στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

 

Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός λόγω των τραυματισμών τους με τη Γουέστ Χαμ είχαν τεθεί off για τον αγώνα στο Ηράκλειο. Τώρα φάινεται ότι αναμένεται να επανέλθουν στις τάξεις της ομάδας του Μαρτίνεθ. Ήδη έχουν... φορτσάρει για τα καλά στις προπονήσεις. Από την άλλη οι Φρέιρε και Ιμπόρα παραμένουν με τα προβλήματα ετοιμότητάς τους και φαίνεται ότι έχουν ακόμα... δρόμο για να επανέλθουν πλήρως (στο 100%).

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ επίσης μένει να φανεί εάν θα προτιμηθεί το 4-4-1-1 (ή 4-2-3-1) ή το 4-3-3. Θα έχει σημασία αυτό καθώς υπάρχει η δυνατότητα για σχήμα με ενισχυμένο κέντρο για τους Πειραιώτες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα