Αποθέωση από γνωστό σκάουτερ για τον Ντόι: «Δυνατός και γρήγορος, θυμίζει τον Κιμ Μιν-Τζε της Μπάγερν»

Αποθέωση από γνωστό σκάουτερ για τον Ντόι: «Δυνατός και γρήγορος, θυμίζει τον Κιμ Μιν-Τζε της Μπάγερν»

Ανδρέας Σουλάι
ndoj

bet365

Την αποθέωση από τον γνωστό Πολωνό σκάουτερ των social media, Γιάτσεκ Κούλιγκ, γνώρισε ο Ανδρέας Ντόι, με τον 32χρονο να παρομοιάζει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με το «θωρηκτό» της Μπάγερν, Κιμ Μιν-Τζε!

Είναι ένας εκ των πιο γνωστών σκάουτερ των social media. Για την ακρίβεια, ο Γιάτσεκ Κούλιγκ, αριθμεί 272 χιλιάδες ακολούθους στο Twitter, 160 στο Facebook και άλλους 9 χιλιάδες στο Instagram. Πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο σκάουτερ που δουλεύει μονάχα για τη δική του «τρέλα», ανακαλύπτοντας πολλές φορές ποδοσφαιριστές που δεν έχουν την απαραίτητη φήμη για να προχωρήσουν και να κεντρίσουν τα βλέμματα.

Αυτή τη φορά, ο Πολωνός έδωσε στους ακολούθους του το όνομα του Ανδρέα Ντόι. Ο Κούλιγκ έκανε το δικό του scouting report για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, με το αποτέλεσμα να είναι πολύ ικανοποιητικό. Ο Πολωνός αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Ντόι είναι ένας «ολοκληρωμένος και κυρίαρχος στόπερ». Παράλληλα αναφέρεται στα δυνατά σημεία του 20χρονου και τονίζει ότι αυτά είναι η ταχύτητα, η δύναμη, η τοποθέτηση, τα τάκλιν και τα αθλητικά προσόντα που διαθέτει.

ndoj

Το μεγαλύτερο... κομπλιμέντο για τον Ντόι είναι ωστόσο το γεγονός ότι ο Γιάτσεκ Κούλιγκ τον παρομοιάζει με το «θωρηκτό» της Μπάγερν, Κιμ Μιν-Τζε! Ο Νοτιοκορεάτης ήταν τρομερός την περασμένη σεζόν και είχε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Νάπολι, «κερδίζοντας» το καλοκαίρι τη μεγάλη του μεταγραφή στην Μπάγερν.

Τέλος, ο Πολωνός σκάουτερ βαθμολογεί τον Ντόι με 8/10, κάνοντας του μια πάρα πολύ καλή κριτική.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα