Ολυμπιακός: Ουρές στα εκδοτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Ουρές στα εκδοτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Newsroom
Καραϊσκάκη ΠΑΟΚ

bet365

Τεράστια είναι η δίψα του κόσμου του Ολυμπιακού για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ με τους φιλάθλους της ομάδας να δημιουργούν ουρές έξω από τα εκδοτήρια του «Γ.Καραϊσκάκης».

Ουρές για ένα... μαγικό χαρτάκι σχημάτισαν οι φίλοι του Ολυμπιακού, που δείχνουν την τεράστια επιθυμία τους να βρεθούν δίπλα στην ομάδα για το μεγάλο παιχνίδι ενάντια στον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague. Η προπώληση των εισιτηρίων πηγαίνει πολύ καλά και αναμένεται να κορυφωθεί όσο πλησιάζει η μέρα του αγώνα.

Οι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» αντιμετώπισαν με μεγάλο ενθουσιασμό την κυκλοφορία των εισιτηρίων για τον αγώνα αυτό εξαιτίας της πιθανότητας που υπήρχε να μην κυκλοφορήσουν λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό για τα γεγονότα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague και η οποία περιελάμβανε και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για τους δύο επόμενους αγώνες.

Υπενθυμίζουμε πως η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού στην συγκεκριμένη απόφαση θα λάβει χώρα την Παραρσκευή στις 15:30 στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Δείτε το story της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με τις ουρές:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα