ΑΕΚ: «Επρεπε να ήμασταν καλύτεροι, αλλά οι διαιτητικές αποφάσεις αλλοίωσαν το αποτέλεσμα, τέλος στην προπαγάνδα» (vids)

ΑΕΚ: «Επρεπε να ήμασταν καλύτεροι, αλλά οι διαιτητικές αποφάσεις αλλοίωσαν το αποτέλεσμα, τέλος στην προπαγάνδα» (vids)

Δημήτρης Βέργος
..

bet365

Η πλευρά της ΑΕΚ αναγνώρισε πως η εικόνα των «κιτρινόμαυρων» δεν ήταν αυτή που έπρεπε στην Καισαριανή, όμως την ίδια στιγμή στέκεται και στα όσα καταλόγισαν οι ρέφερι Τσαγκαράκης και Φωτιάς, πρώτος και στο VAR αντίστοιχα.

Η ΑΕΚ δεν κέρδισε την Κηφισιά στην Καισαριανή, έμεινε στο 1-1 και άφησε δύο βαθμούς. Η πλευρά της Ενωσης αναγνώρισε μετά το παιχνίδι πως η εικόνα της δεν ήταν αυτή που έπρεπε, όμως την ίδια στιγμή δεν κρύβει την έντονη δυσαρέσκειά της για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Οι «κιτρινόμαυροι» στέκονται κυρίως για τη φάση του γκολ των γηπεδούχων όπου σχολιάζουν πως υπήρχε χέρι του Τετέι, όπως και για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 88' σε μαρκάρισμα επί του Λιβάι Γκαρσία. «Δεν δικαιολογούμαστε γι' αυτό που έγινε απόψε αγωνιστικά. Επρεπε σε κάθε περίπτωση να είμαστε καλύτεροι από αυτό που παρουσιάσαμε και να κερδίσουμε αυτό το ματς», υπογράμμιζαν χαρακτηριστικά.

Και συνέχιζαν, τονίζοντας τα εξής: «Ομως δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό το όργιο της προπαγάνδας με την ΑΕΚ και να συμβαίνουν τελικά αυτά που συμβαίνουν σε βάρος μας. Απόψε με πρωταγωνιστή και τον διαιτητή αλλά κυρίως τον VAR Φωτιά που δεν έχει καμία δικαιολογία, έχουν γίνει απίστευτα πράγματα. Κοιτάμε την φάση της ανατροπής του Λιβάι, το γκολ της Κηφισιάς και την πάσα με το χέρι του Τετέι και αναρωτιόμαστε τι έχει γίνει. Αποφάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα σε βάρος μας».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα