Καμαρά: «Ηξερα πως ο Σάσα Ιλιτς είναι πολύ καλός προπονητής»

Καμαρά: «Ηξερα πως ο Σάσα Ιλιτς είναι πολύ καλός προπονητής»

Newsroom
camara

bet365

Ο Αγκιμπού Καμαρά ήταν εύλογα χαρούμενος μετά τη νίκη του Ατρόμητου στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του νέου του τεχνικού.

Εκ των σκόρερ του Ατρόμητου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στο 3-1 που κέρδισε τον Αρη ήταν ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος εύλογα είχε μετά το ματς μόνο καλά λόγια να πει για όλους στην ομάδα. Κυρίως μάλιστα για τον νέο της προπονητή Σάσα Ιλιτς. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Ηξερα από την πρώτη στιγμή πως ο Σάσα Ιλιτς, είναι ένας πολύ καλός προπονητής μας βοηθάει και πνευματικά για το πως να κερδίσεις τα παιχνίδια», σχολίασε αρχικά στη NOVA ο 22χρονος μεσοεπιθετικός.

Και συνέχισε. «Σίγουρα είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με τους μεγάλους του πρωταθλήματος. Η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) νίκη είναι πολύ σημαντική και μπορούμε να προχωρήσουμε για τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα