Κηφισιά - ΑΕΚ: Παραπεμπτική βαθμολογία για τους διαιτητές

Newsroom
Ο Τσαγκαράκης στο Κηφισιά - ΑΕΚ

bet365

Ο ρέφερι Τσαγκαράκης και ο Φωτιάς που ήταν στο VAR στην αναμέτρηση της Κηφισιάς με την ΑΕΚ πήραν παραπεμπτική βαθμολογία για το γεγονός ότι δεν καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του Λιβάι Γκαρσία.

Η ΑΕΚ ήταν έξαλλη από τις αποφάσεις του διαιτητή Τσαγκαράκη και του VARίστα Φωτιά στην αναμέτρηση με την Κηφισιά για μη καταλογισμό πέναλτι στον Λιβάι, αλλά και για χέρι του Τετέι στη φάση της ισοφάρισης των γηπεδούχων.

Στην ΚΕΔ θεωρούν πως όντως έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι στην ανατροπή του Λιβάι Γκαρσία και καθώς ο Τσαγκαράκης δεν κλήθηκε από τον Φωτιά στο VAR για να τσεκάρει τη φάση.

Για τους διαιτητές του Κηφισιά - ΑΕΚ έχει μπει παραπεμπτική βαθμολογία από τον Σταύρο Μάνταλο που ήταν ο παρατηρητής διαιτησίας στο συγκεκριμένο ματς.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει και υποχρεωτική τιμωρία τους καθώς αρμόδιος για να αποφασίσει κάτι τέτοιο είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα