ΑΕΚ: Περιμένει την αυστηρή τιμωρία των Τσαγκαράκη και Φωτιά!

Ο Τσαγκαράκης στο Κηφισιά - ΑΕΚ

bet365

Στα... κάγκελα εξακολουθούν να βρίσκονται στην ΑΕΚ με τους Τσαγκαράκη και Φωτιά από το ματς με την Κηφισιά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ περιμένουν αυστηρή τιμωρία και των δύο!

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Στην ΑΕΚ από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το ματς στην Καισαριανή με την Κηφισιά ήταν έξαλλοι τόσο με τον ρέφερι Τσαγκαράκη, όσο και με τον Φωτιά που ήταν στο VAR κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος, με αποκορύφωμα τη φάση της ανατροπής του Λιβάι Γκαρσία από τον Λαντρ όπου δεν καταλογίστηκε το πέναλτι υπέρ της Ένωσης.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό σήμερα, τόσο ο Τσαγκαράκης όσο και ο Φωτιάς πήραν παραπεμπτική βαθμολογία για το πολύ σοβαρό λάθος στο οποίο υπέπεσαν.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο άπαντες σύμφωνα με πληροφορίες εξακολουθούν να είναι έξω φρενών με τη διαιτησία του αγώνα με την Κηφισιά και με τις αποφάσεις των Τσαγκαράκη και Φωτιά. Η ένταση και η οργή τους δεν έχει μειωθεί καθόλου παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει σχεδόν δύο 24ωρα και εξακολουθεί να είναι το βασικό θέμα που τους απασχολεί.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι στην ΑΕΚ περιμένουν την αυστηρή τιμωρία και των δύο διαιτητών καθώς το πέναλτι που δεν δίνεται στον Λιβάι Γκαρσία είναι το πιο... καραμπινάτο διαιτητικό λάθος από το ξεκίνημα της σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΑΕΚ θεωρούν πως δεν χρειαζόταν να γίνει καν κουβέντα για την παραπεμπτική βαθμολογία τους μετά τον μη καταλογισμό του πέναλτι στον Λιβάι, σε μια φάση όπου ο Τσαγκαράκης είναι στα δύο μέτρα με καθαρό οπτικό πεδίο και ο Φωτιάς στο VAR έχει όλον τον απαραίτητο χρόνο για να δει τη φάση και να καλέσει τον Τσαγκαράκη για on field review προκειμένου να δει την παράβαση.

Στην ΑΕΚ συνεχίζουν λοιπόν να ασχολούνται σοβαρά με το θέμα της διαιτησίας του αγώνα στην Καισαριανή, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και αναμένουν την αυστηρή τιμωρία.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα