Ολυμπιακός: Την Τρίτη ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα στην Τρίπολη

Ο κόσμος του Ολυμπιακού

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων για τον κόσμο του σε σχέση με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Από τον Ολυμπιακό έγιναν γνωστές οι απαιτούμενες λεπτομέρειες για τα εισιτήρια που θα διατεθούν στον κόσμο της ομάδας για τον αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Ειδικότερα:

Τα εισιτήρια για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός. Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, που θα διεξαχθεί στο «Θ. Κολοκοτρώνης» την Κυριακή (12/11) στις 20:30, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από Τρίτη (7/11) έως Παρασκευή (10/11) κατά τις ώρες 10:00 – 18:00 και το Σάββατο (11/11) από 10:00 έως 16:00 (ή έως την εξάντλησή τους), από το Τμήμα Μελών-Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και κάρτα μέλους ή κάρτα φιλάθλου. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 20€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

olympiacos.org

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα