Σιμεόνε για τα ηχητικά του Πικέ: «Ρεάλ και Μπαρτσελόνα μάλλον... πρέπει να παίζουν στο Super Cup»

Newsroom
Σιμεόνε για τα ηχητικά του Πικέ: «Ρεάλ και Μπαρτσελόνα μάλλον... πρέπει να παίζουν στο Super Cup»

bet365

«Δεν είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβει κανείς, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα ΠΡΕΠΕΙ να παίζουν στο Super Cup», είπε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ερωτηθείς για τα ηχητικά που εμπλέκουν τον στόπερ των Καταλανών Ζεράρ Πικέ σε διαπραγματεύσεις σχετικά με τη διοργάνωση του Σούπερ Καπ Ισπανίας στο Ριάντ.

Η πρώτη αντίδραση της Ατλέτικο Μαδρίτης στα ηχητικά που διέρρευσαν με τον Ζεράρ Πικέ και τον Λουίς Ρουμπιάλες, προέδρου της RFEF, ήρθε ανεπίσημα, από τον προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός κόουτς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της ομάδας του με την Γρανάδα για το πρωτάθλημα Ισπανίας, κι οι δημοσιογράφοι του έθεσαν τουλάχιστον τρεις ερωτήσεις σχετικές με το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία, μετά την αποκάλυψη της El Confidencial που αναφέρει ότι ο Ζεράρ Πικέ έλαβε προμήθεια 24 εκατομμυρίων ευρώ για το Σούπερ Καπ στο Ριάντ.

«Μετά τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φαίνεται πως Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα πρέπει να παίζουν στο Σούπερ Καπ Ισπανίας», τόνισε ο Τσόλο αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν γίνεται κάποια από τις δύο ομάδες να λείπει από τη διοργάνωση.

Ερωτηθείς για το αν η Ατλέτι παλεύει και ενάντια σε κάτι περισσότερο από το ποδόσφαιρο είπε: «Με τον ίδιο τρόπο που νιώθουμε περήφανοι που αγωνιζόμαστε με τον τρόπο που έχουμε αγωνιστεί αυτά τα δέκα χρόνια, συλλογιζόμαστε με τις ομάδες που παλεύουν να είναι κοντά: Αθλέτικ Μπιλμπάο, Σεβίλλη, Ρεάλ Μπέτις... Είμαστε στο ίδιο τσουβάλι. Ενόψει του Σούπερ Καπ στην Αραβία δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οικονομικά, από ό,τι φαίνεται από τις πληροφορίες, η Ομοσπονδία θα ευνοηθεί αν πάνε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, θα πρέπει να το εξηγήσουν καλύτερα και εμείς θα μείνουμε πιο ήρεμοι».

Η δεύτερη ερώτηση που του τέθηκε, στο ίδιο μήκος κύματος, αφορούσε το αν η Ατλέτικο ανταγωνίζεται επί ίσοις όροις με τη Μπαρτσελόνα για τη δεύτερη θέση, δεδομένου ότι αν οι Καταλανοί δεν καταλάβουν τη θέση, η RFEF θα λάβει λιγότερα χρήματα. «Δεν μπαίνω σε αυτές τις καταστάσεις. Ο Πικέ πέρα από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής έχει παράλληλα την εταιρεία του κι αυτές είναι διαδικασίες που δεν πάνε μαζί. Παίζει με την Μπαρτσελόνα, αλλά επαναλαμβάνω όπως φαίνεται από τις πληροφορίες, αν δεν υπάρξει κάποια διευκρίνιση από την Ομοσπονδία, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να παίξουν στο Σούπερ Καπ, δεν είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει κάνεις».

 

Η τρίτη ερώτηση αφορούσε τον Ρουμπιάλες και τη φράση του που εκνεύρισε τους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος» για τις πιθανότητές τους να κερδίσουν το πρωτάθλημα της σεζόν 2018/19 τις οποίες χαρακτήρισε «αστείες». «Όλοι άκουσαν τί ειπε», ανέφερε ο Σιμεόνε, χωρίς να θέλει να επεκταθεί περισσότερο.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο ισπανικό Σούπερ Καπ, που διεξάγεται υπό τη μορφή Final 4, συμμετέχουν ο πρωταθλητής Ισπανίας, ο κυπελλούχος Ισπανίας, ο δεύτερος στο πρωτάθλημα και ο φιναλίστ του κυπέλλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΙΣΠΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα