ΠΑΟΚ: Οι Τούρκοι βλέπουν τον Ινγκασον συμπαίκτη του Μπακασέτα στην Τράμπζονσπορ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Οι Τούρκοι βλέπουν τον Ινγκασον συμπαίκτη του Μπακασέτα στην Τράμπζονσπορ

bet365

Η Τράμπζονσπορ, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, δείχνει εκ νέου ενδιαφέρον για τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο του Ίνγκι Ίνγκασον με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022, ωστόσο σημερινά τουρκικά δημοσιεύματα σημειώνουν ότι ο Ισλανδός στόπερ είναι μέσα στην transfer list της τουρκικής ομάδας.

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος κινείται για την απόκτηση του Ντιέγκο Γοδίν, που έχει μείνει ελεύθερος από την Κάλιαρι, όμως σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ως δεύτερη λύση τον 28χρονο διεθνή Ισλανδό κεντρικό αμυντικό.

Ο τεχνικός διευθυντής της Τράμπζονσπορ παρακολουθεί εδώ και καιρό την πορεία του Ίνγκασον, που έμεινε πίσω λόγω του τραυματισμού του, όμως πλέον έχει επιστρέψει και οι Τούρκοι εμφανίζονται σίγουροι για τις δυνατότητες του.

Όπως αναφέρεται στον Τουρκικό Τύπο τα οικονομικά δεδομένα για την περίπτωση του Ισλανδού έχουν να κάνουν με την αγορά του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, πληρώνοντας 1.5 εκατομμύριο στον ΠΑΟΚ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή υπολογίζονται στις 500.000 ευρώ.

Ο Ίνγκασον έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με τους «ασπρόμαυρους», το συμβόλαιο του στον ΠΑΟΚ είναι σχεδόν διπλάσιο από αυτό που του δίνει η τουρκική ομάδα, στην οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Τάσος Μπακασέτας και αγωνίζεται ο Μανόλης Σιώπης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα