Μπακασέτας: Το γκολ «οβίδα» κόντρα στην Αλάνιασπορ (vid)

Μπακασέτας: Το γκολ «οβίδα» κόντρα στην Αλάνιασπορ (vid)

Μπακασέτας: Το γκολ «οβίδα» κόντρα στην Αλάνιασπορ (vid)

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας με φανταστικό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή της Αλάνιασπορ έκανε το 3-1 γιατ την Τράμπζονσπορ. Σκόραρε για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική ο αρχηγός της Εθνικής.

Ο Τάσος Μπακασέτας... φορτσάρει ενόψει των υποχρεώσεων της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2024. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματoς έσπασε την προηγούμενη αγωνιστική αρνητικό σερί τεσσάρων μηνών δίχως γκολ και σκόραρε και στο αμέσως επόμενο ματς κόντρα στην Αλάνιασπορ.

Στο 32ο λεπτό ο Χάμσικ έστρωσε την μπάλα στον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος βρήκε χώρο και με «κεραυνό» έκανε το 3-1 για την ομάδα του. O Μπακασέτας θα μπορούσε να είχε σκοράρει νωρίτερα όταν η ομάδα του κέρδισε πέναλτι αλλά άφησε την εκτέλεση στον Χάμσικ. Την τρέχουσα σεζόν μετράει 13 γκολ και έντεκα ασίστ σε 41 εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα