Φενέρμπαχτσε: Επίσημη η συμφωνία με Τζέκο, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για ιατρικά και υπογραφές

Φενέρμπαχτσε: Επίσημη η συμφωνία με Τζέκο, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για ιατρικά και υπογραφές

bet365

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε πως έφτασε σε συμφωνία για την απόκτηση του Έντιν Τζέκο, με τον Βόσνιο να βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη για να τελειώσει την μεταγραφή.

Η Φενέρμπαχτσε μπορεί να έχασε τον Ενέρ Βαλένσια, που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα που μόλις ολοκληρώθηκε με 29 γκολ, ωστόσο έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του και είναι ιδιαίτερα ποιοτικός.

Ο λόγος για τον 37χρονο Βόσνιο επιθετικό Έντιν Τζέκο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ και οι Τούρκοι δεν έχασαν χρόνο πλησιάζοντάς τον και κλείνοντας ένα πολύ σημαντικό deal, το οποίο επισημοποίησαν το πρωί της Πέμπτης (22/06).

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να τελειώσει με τα διαδικαστικά. Λέγεται πως θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στα 4 εκατ. ευρώ και άλλο ένας ως μπόνους.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Έντικ Τζέκο, που έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League με την Ίντερ, πραγματοποίησε 52 συμμετοχές σκοράροντας 14 τέρματα και δίνοντας πέντε ασίστ στα 2.893 λεπτά που αγωνίστηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα