Ο Χατζηγιοβάννης έγινε πατέρας: «Σεβασμός σε όλες τις γυναίκες»

Ο Χατζηγιοβάννης έγινε πατέρας: «Σεβασμός σε όλες τις γυναίκες»

Newsroom
..

bet365

Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης έγινε πατέρας και ο 26χρονος μεσοεπιθετικός της Ανκαραγκιουτσού που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μοιράστηκε το γεγονός στα social media.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Τάσος Χατζηγιοβάννης, καθώς ο Ελληνας διεθνής έγινε πατέρας και μοιράστηκε το γεγονός στα social media.

Η σύντροφος του 26χρονου μεσοεπιθετικού της Ανκαραγκιουτού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και εκείνος δεν έκρυψε τη χαρά του. «Είναι κάποιες στιγμές που ξέρεις πως δεν θα τις ξεχάσεις ποτέ. Σου αλλάζουν ό,τι ως τότε θεωρούσες δεδομένο. Νιώθω τόσο τυχερός κι ευτυχισμένος που γίναμε γονείς όσο και... φοβισμένος για το βάρος της ευθύνης. Το σίγουρο είναι πως οφείλω τον απόλυτο σεβασμό μου στη γυναίκα μου και σε όλες τις γυναίκες. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον εξαιρετικό μας γιατρό, Κυριάκο Μητσάκο, καθώς και την υπέροχη μαία μας, Πέννυ Γεωργοπούλου , που δεν έφυγαν ούτε στιγμή από κοντά μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα