Μπακαμπού: Δημοσιεύματα αναφέρουν πως καταλήγει στην Γαλατάσαραϊ λίγες μέρες αφότου πήγε στην Αλ Νασρ

Newsroom
Μπακαμπού: Δημοσιεύματα αναφέρουν πως καταλήγει στην Γαλατάσαραϊ λίγες μέρες αφότου πήγε στην Αλ Νασρ

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, ο Σεντρίκ Μπακαμπού επιθυμεί να φύγει από το Κατάρ λίγες μέρες αφότου ανακοινώθηκε από την Αλ Νασρ με πιθανότερο προορισμό την Γαλατάσαραϊ.

Μπορεί ο Σεντρίκ Μπακαμπού να ανακοινώθηκε μόλις δύο εβδομάδες πριν από την Αλ Νασρ, ωστόσο δημοσιεύματα στην Τουρκία κάνουν λόγο για πιθανή αποχώρησή από την ομάδα του Κατάρ.

Ο λόγος είναι πως δεν περνάει στην χώρα της Μέσης Ανατολής η οικογένειά του, όμως δεν είναι δεδομένο πως ο 32χρονος Κονγκολέζος επιθετικός θα μπορέσει να αποχωρήσει από κει.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Χαλούκ Γιουρεκλί ανέφερε στην εκπομπή του στο Youtube πως η Γαλατάσαραϊ παρακολουθεί στενά την υπόθεση και θέλει τον Σεντρίκ Μπακαμπού για παρτενέρ του Ικάρντι. Μάλιστα εξηγεί πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για συμβόλαιο που θα αγγίζει το 1,5 ευρώ ετησίως, λιγότερο απ' όσα παίρνει στην Αλ Νασρ. Τέλος, τόνισε πως αυτή τη στιγμή γίνονται οι τελικές συζητήσεις με την ομάδα του Κατάρ για να συναινέσει στην μεταγραφή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα