Πέλκας: Για πρόταση της Άνγκαρακουτσου κάνουν λόγο οι Τούρκοι

Το όνομα του Δημήτρη Πέλκα συζητίεται ξανά στην Τούμπα

bet365

Σύμφωνα με τουρκικό μέσο, ο Δημήτρης Πέλκας συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Άνγκαρακουτσου, που του έκανε πρόταση για να συνεργαστούν.

Νέα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Δημήτρη Πέλκα προκύπτουν από την Τουρκία. Μπορεί ο Έλληνας επιθετικός μέσος να περιμένει τον ΠΑΟΚ, ωστόσο σήμερα συναντήθηκε με τους ιθύντοντες της Άνγκαρακουτσού, όπως αναφέρει στο Sport Digitale ο Σαφά Τσαν Κονουκσεβέρ.

Μάλιστα, σύμφωνα με άλλο δημοσιογράφο του ίδιου μέσου, η ομάδα της τουρκικής πρωτεύουσας κατέθεσε και πρόταση στον Δημήτρη Πέλκα προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει σε κείνη για τη νέα σεζόν.

Η Άνγκαρακουτσου είναι άλλη μία ομάδα από την γείτονα χώρα που πλησίασε τον Έλληνα ποδοσφαιριστή απ' όταν έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε μετά τις Μπασακσεχίρ, Σίβασπορ, Πεντίκσπορ και Σαμσουνσπόρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα