Sports Digitale: «Ο Σιώπης ζήτησε να φύγει από την Τράμπζονσπορ»

Sports Digitale: «Ο Σιώπης ζήτησε να φύγει από την Τράμπζονσπορ»

Sports Digitale: «Ο Σιώπης ζήτησε να φύγει από την Τράμπζονσπορ»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sports Digitale ο Μανώλης Σιώπης δεν τα βρίσκει με την Τράμπζονσπορ για νέο συμβόλαιο και ζήτησε να φύγει.

Πριν λίγα 24ωρα η Fanatik ανέφερε πως ο Τάσος Μπακασέτας είναι κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Τράμπζονσπορ σε αντίθεση με τον Μανώλη Σιώπη. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ ο διεθνής Έλληνας χαφ ζητάει νέο συμβόλαιο με απολαβές 1,4 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ήτοι διπλάσιες από αυτές που προβλέπει το τρέχον «deal» και υπάρχει οικονομικό χάσμα, καθώς το κλαμπ της Τραπεζούντας δεν ανεβαίνει πάνω από το ένα εκατομμύριο.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Sports Digitale, Χασάν Τούντσελ, ο 29χρονος αμυντικός μέσος δεν σκοπεύει να αποδεχθεί την πρόταση και ζήτησε να φύγει. Άλλα ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας αναφέρουν πως ο Σιώπης έχει προτάσεις από Τουρκία και Ελλάδα και στέκονται στην επιθυμία της συζύγου του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα