Άρσεναλ: Ο Πεπέ των 80 εκατ. ευρώ έμεινε ελεύθερος και πάει Τράμπζονσπορ!

Νίκος Κικίδης
Πεπέ

bet365

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Νικολά Πεπέ, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει συμπαίκτης των Μπακασέτα - Κουρμπέλη στην Τράμπζονσπορ!

Τι κι αν είχε στοιχίσει 80 εκατομμύρια ευρώ στην Άρσεναλ; Ο Νικολά Πεπέ δεν απέδωσε ποτέ τα αναμενόμενα στο «Emirates» και τέσσερα χρόνια μετά τη μεταγραφή του αποχωρεί από το Λονδίνο ως ελεύθερος και... ξεχασμένος.

Παρά το γεγονός πως οι δυο πλευρές δεσμεύονταν με συμβόλαιο έως το 2024, οι Gunners επέσπευσαν το αναπόφευκτο και ανακοίνωσαν το «διαζύγιο» που χωρίζει πλέον και επίσημα τους δρόμους τους.

Ο Ιβοριανός πάντως δεν θα κυκλοφορεί για πολύ καιρό ελεύθερος, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με την Τράμπζονσπορ των Κουρμπέλη - Μπακασέτα και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της συνεργασίας τους.

Οι Τούρκοι μάλιστα φρόντισαν να τον ντύσουν ήδη με τα... χρώματα της ομάδας τους για να εξαλείψουν κάθε αμφιβολία, δίνοντας τα χέρια μαζί του για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα