Τραμπζονσπόρ: Φίλοι της υποδέχθηκαν την ομάδα με... κριάρι λόγω του προέρδρου της Φενέρμπαχτσε (vid)

Newsroom
τραμπζον

bet365

Οι οπαδοί της Τραμπζονσπόρ υποδέχθηκαν την ομάδα στο αεροδρόμιο μετά τη μεγάλη νίκη της επί της Φενέρμπαχτσε στην Πόλη μ' ένα κριάρι κοροϊδεύοντας ουσιαστικά τον πρόεδρο της Φενέρ, επειδή λέγεται κριάρι στο επώνυμό του.

Το μεγάλο διπλό που πέτυχε η Τραμπζονσπόρ στην έδρα της Φενέρμπαχτσε με 3-2 έφερε τεράστιο ενθουασιασμό στις τάξεις των οπαδών της, οι οποίοι έσπευσαν να υποδεχθούν στην ομάδα στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας.

Μάλιστα, πήραν μαζί τους κι ένα κριάρι, στο οποίο φόρεσαν ένα κασκόλ της Φενέρμπαχτσε κι έβαλαν μπροστά του μικρόφωνα σαν να κάνει δηλώσεις. Ήθελα έτσι ουσιαστικά να πικάρουν τον πρόεδρο της Φενέρ, Άλι Κοτς, το επώνυμο του οποίου στα τούρκικα σημαίνει κριάρι.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Φενέρμπαχτσε την φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, αφού μέχρι στιγμής μετρούσε μόνο νίκες. Οι Μπακασέτας και Φούντας μπήκαν ως αλλαγή στο παιχνίδι, με τον Κουρμπέλη να μένει στον πάγκο για ακόμη ένα παιχνίδι, αφού έχει να αγωνιστεί από την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα