Καρτάλ: «Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον Ακαϊντίν, δεν έχουμε αποφασίσει ποιοι θα φύγουν»

Newsroom
Καρτάλ: «Δεν υπάρχει επίσημη πρόταΚαρτάλ: «Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον Ακαϊντίν, δεν έχουμε αποφασίσει ποιοι θα φύγουν»ση για τον Ακαϊντίν, δεν έχουμε αποφασίσει ποιοι θα φύγουν»

bet365

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ισμαΐλ Καρτάλ τόνισε πως η τουρκική ομάδα δεν έχει δεχθεί κάποια επίσημη πρόταση για τον Ακαϊντίν ενώ ο εκείνος δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιοι παίκτες θα φύγουν.

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ισμαΐλ Καρτάλ στην συνέντευξη Τύπου μετά την μεγάλη εμφάνιση της ομάδας του και την επικράτησή της με 7-1 επί της Κόνιασπορ ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου για τον Σαμέτ Ακαϊντίν, που βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε κανονικά χθες στην αποστολή του τουρκικού κλαμπ, αλλά δεν αγωνίστηκε.

Ο Τούρκος τεχνικός τόνισε πως η Φενέρμπαχτσε δεν έχει στα χέρια της κάποια επίσημη πρόταση για τον παίκτη ενώ κι εκείνος δεν έχει πάρει ακόμα τις τελικές για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που θα πουν αντίο.

Αναλυτικά το απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

«Δεν υπάρχει επίσημη προσφορά (για τον Ακαϊντίν). Δεν έχουμε πάρει κάποια τελική απόφαση σχετικά με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν. Αυτή τη στιγμή, όλοι τους είναι παίκτες και υπολογίζονται κανονικά, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Την ίδια ώρα ο Φατίχ Τερίμ στην συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι των «αιωνίων» επιβεβαίωνε το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή των «πρασίνων» στην Κωνσταντινούπολη για τον Ακαϊντίν τονίζοντας πως θα υπάρχει σύντομα θετική ή αρνητική απάντηση.

Παράλληλα, τα ξημερώματα της Πέμπτης (11/01) προέκυψε το όνομα ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, του Βίτορ Ούγκο, όπως σας ενημέρωσε το Gazzetta σύμφωνα με αποκλειστικές του πληροφορίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα