Μπακασέτας: Στον πάγκο της Τράμπζονσπορ στο τελευταίο του ματς

Βασίλης Μπαλατσός
Μπακασέτας: Στον πάγκο της Τράμπζονσπορ στο τελευταίο του ματς

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται για τελευταία φορά σε αποστολή της Τράμπζονσπορ πριν την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό και είναι στον πάγκο για τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ.

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι έτοιμος για το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός θα ταξιδέψει στις αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα για να πιάσει δουλειά στον Παναθηναϊκό υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ, όμως ο όρος του κλαμπ της Τραπεζούντας στη συμφωνία με το Τριφύλλι είναι να αγωνιστεί στο ματς με τη Γαλατάσαραϊ (21/1, 18:00).

O Μπάκα βρίσκεται στον πάγκο της Τράμπζον για το ματς με τους πρωταθλητές Τουρκίας και αναμένεται να μπει ως αλλαγή για να αποθεωθεί από τους οπαδούς της ομάδας που αγωνιζόταν τα προηγούμενα τρία χρόνια για μια τελευταία φορά. Από εκεί και πέρα βασικός είναι ο Ταξιάρχης Φούντας.

Με την Τράμπζονσπορ μέτρησε 121 εμφανίσεις, 33 γκολ, 24 ασίστ και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα Super Cup Τουρκίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα