Προπονητής Τραμπζονσπόρ: «Ευχαριστούμε τον Μπακασέτα, ζήσαμε σημαντικά συναισθήματα μαζί»

Newsroom
Ο Μπακασέτας σε ματς της Τραμπζοσπόρ εναντίον της Φενέρμπαχτσε

bet365

Ο προπονητής της Τραμπζονσπόρ, Αμπντουλάχ Αβτσί ευχαρίστησε τον Τάσο Μπακασέτα για την προσφορά του στην ομάδα τονίζοντας πως έζησαν μαζί μερικές πολύ σημαντικές στιγμές.

Ο Τάσος Μπακασέτας, που έρχεται σήμερα το βράδυ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, έπαιξε χθες το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Τραμπζονσπόρ κόντρα στην Γαλατάσαραϊ φτάνοντας τα 120 παιχνίδια με την φανέλα της ομάδας από την Τραπεζούντα σε όλες τις διοργανώσεις στα τρία χρόνια που έμεινε εκεί.

Ο Έλληνας μέσος μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 64ο λεπτό, αλλά δεν μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του να αποφυγεί την συντριβή με 5-1 από την «τσιμ μπομ». Η βαριά αυτή ήττα δεν «χάλασε» το αντίο του, αφού στο φινάλε του αγώνα αποχαιρέτησε τον κόσμο του κλαμπ κι εκείνος του επέτρεψε το χειροκρότημα δείχνοντας την πολύ καλή σχέση που υπάρχει μεταξύ τους, κάτι που φάνηκε και από τα όσα είπε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Ο Αμπντουλάχ Αβτσί, ο προπονητής της Τραμπζονσπόρ, με τον οποίο ο Μπακασέτας κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας το 2022, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ποδοσφαιριστή του για τα 100 παιχνίδια που συνυπήρξαν στην ομάδα τονίζοντας πως έχουν ζήσει μαζί πολύ ιδιαίτερα και σημαντικά συναισθήματα.

Αναλυτικά το απόσπασμα αυτό από τις δηλώσεις του:

«Η μεταγραφή του Μπακασέτα ολοκληρώθηκε και τον ευχαριστούμε γαι τις υπηρεσίες του. Έπαιξε σε 122 επίσημα ματς, στα 100 από αυτά ήμασταν μαζί.

Ζήσαμε πολύ σημαντικά συναισθήματα. Ενήργησε με βάση τις ηθικές αρχές του μέχρι την τελευταία ημέρα. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχία στη μελλοντική ζωή του. Η μεταξύ μας σχέση θα συνεχιστεί.

Του είχα μιλήσει στο ημίχρονο, είχαμε τη σκέψη να περάσει στο ματς ως αλλαγή. Έκανε θεραπεία τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Έλεγε για 20 λεπτά αλλά τα αύξησα και τον άφησα να παίξει για 30.

Η φανέλα της Τράμπζονσπορ και το σημάδι της είναι σημαντικά και βαριά. Ήθελα να είναι ένα ματς που θα μιλούσαμε για εκείνους που θα έπαιζαν και όχι εκείνους που δεν θα έπαιζαν».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα