Το συγκινητικό «αντίο» της Τραμπζονσπόρ στον Μπακασέτα: «Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη» (vid)

Newsroom
baka

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας συνεχίζει πλέον στον Παναθηναϊκό και η Τραμπζονσπόρ τον αποχαιρέτησε με δύο ξεχωριστά βίντεο, που αντανακλούν το μέγεθος της προσφοράς του στο club.

Τα «πράσινα» του Παναθηναϊκού φορά πλέον ο Τάσος Μπακασέτας, καθώς το «τριφύλλι» ανακοίνωσε την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας.

Ο οποίος μετά από τρία ημερολογιακά έτη έφυγε από την Τραμπζονσπόρ, μία ομάδα όπου λατρεύτηκε όσο λίγοι. Ο 30χρονος την οδήγησε, μεταξύ άλλων, στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και αγαπήθηκε από όλους όχι μόνο στο club αλλά την πόλη ευρύτερα.

Το deal του επαναπατρισμού τους επισημοποίησε, ταυτόχρονα με τον Παναθηναϊκό, και το τουρκικό club όπου και ανάρτησε δύο βίντεο.

Το ένα ήταν δηλώσεις του Μπακασέτα όπου και μεταξύ άλλων μετέφερε σε όλους στην ομάδα πως θα βρίσκονται για πάντα στην καρδιά του, ενώ το έτερο ήταν ένα συγκινητικό βίντεο με στιγμές του μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Οπου και ξεχωρίζουν τα όσα διαδραματίστηκαν στη φιέστα για την απονομή του τίτλου της σεζόν 2021/22. «Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Τάσο σε ευχαριστούμε για όλα», έγραψαν χαρακτηριστικά.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα