Τραμπζονσπόρ μεταγραφές: Συμφωνία με τον Μενιέ της Ντόρτμουντ, ταξιδεύει για Τραπεζούντα

Τραμπζονσπόρ μεταγραφές: Συμφωνία με τον Μενιέ της Ντόρτμουντ, ταξιδεύει για Τραπεζούντα

bet365

Σύμφωνα με έγκυρους Τούρκους δημοσιογράφους, ο Τόμας Μενιέ τα βρήκε με την Τραμπζονσπόρ, έμεινε ελεύθερος από την Ντόρτμουντ και πάει στην Τραπεζούντα για υπογραφές.

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Τραμπζονσπόρ. Η ομάδα του Ταξιάρχη Φούντα, κατόρθωσε να συμφωνήσει με τον Τόμας Μενιέ της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο 32χρονος Βέλγος ποδοσφαιριστής έμενε ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, αφού ολοκληρωνόταν το συμβόλαιό του κι έτσι έπεισε τον γερμανικό σύλλογο να τον αφήσει από τώρα ελεύθερο για να πάει να παίξει στην Τουρκία.

Ο Τόμας Μενιέ βρίσκεται ήδη στον δρόμο για την Τραπεζούντα, όπου, αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Τραμπζονσπόρ, που θα είναι διάρκειας ενάμιση έτους.

Να υπενθυμίζουμε πως ο Βέλγος αμυντικός έχει φορέσει ακόμη την φανέλα της Βιρτόν, της Κλαμπ Μπριζ και της Παρί Σεν Ζερμέν ενώ έχει αγωνιστεί 62 φορές με την εθνική Βελγίου σκοράροντας κι οκτώ τέρματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα