Τραμπζονσπόρ - Φενερμπαχτσέ 2-3: Πήρε τη ματσάρα η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού

fred_fenerbahce

bet365

Η Φενερμπαχτσέ επικράτησε της Τραμπζονσπόρ εκτός έδρας με σκορ 3-2, λίγες ημέρες μετά την κλήρωσή της με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Conference League.

Η Φενέρμπαχτσε πέρασε από την Τραπεζούντα, καθώς επικράτησε της Τράμπζονσπορ με 3-2 και παραμένει δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Τουρκίας, Γαλατασαράι.

Η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού στην προημιτελική φάση του Conference League, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε «αέρα» δύο τερμάτων με την «ντοπιέτα» του Φρεντ (13', 45+4'). Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, με τα γκολ των Μπαρντί (63') και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τρεζεγκέ (78').

Η... λύτρωση ήρθε για τη Φενέρ στο 87ο λεπτό, με τον Μπατσουαγί να σκοράρει με δυνατό σουτ από κοντά και να κάνει το 3-2 λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα. Από πλευράς γηπεδούχων, ο Ταξιάρχης Φούντας πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση, στη θέση του Τρεζεγκέ στο 90+6'.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τη Φενέρ, εντός έδρας απέναντι στην Αντάνα (3/4) για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Η ενδεκάδα της Φενερμπαχτσέ (4-2-3-1): Λιβάκοβιτς, Οσάγι-Σάμουελ, Αζίζ (46' Οουστερφόλντε), Τζικού, Καντιόγλου, Γιουκσέκ, Φρεντ, Καχβετσί (90' Μουλντούρ), Σιμάνσκι (83' Μπατσουαγί), Τάντιτς, Τζέκο (83' Ντουρσούν)

Η βαθμολογία:

tur

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα