Φενέρμπαχτσε: Η «μαραθώνια» Γενική Συνέλευση για το ζήτημα της απόσυρσης από το πρωτάθλημα

Βασίλης Μπαλατσός
fener_trabzon

bet365

Την Τρίτη (2/4) στις 17:00 θα αρχίσει στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσεη Γενική Συνέλευση του κλαμπ για το ζήτημα της απόσυρσης της ομάδας από το πρωτάθλημα Τουρκίας, η οποία αναμένεται να κρατήσει μέχρι αργά το βράδυ.

Ώρα διοικητικών αποφάσεων στη Φενέρμπαχτσε. Στις 17:00 αναμένεται να αρχίσει η Γενική Συνέλευση του κλαμπ, με κύριο θέμα τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με την Τράμπζονσπορ, ενώ θα υπάρξει και ψηφοφορία για το ενδεχόμενο της αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Θυμίζουμε πως η διοίκηση του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης έχει εκφράσει την πρόθεση της να πάει σε άλλη λίγκα και ήδη έχει «ψαχτεί». Πάντως αν γίνει κάτι τέτοιο τότε δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και ποινές της UEFA στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο προημιτελικά του Conference League.

H Γενική Συνέλευση θα γίνει στο «Σουκρού Σαράτσογλου», με την παρουσία περισσότερων από 20.000 φίλων της ομάδας. Όπως προκύπτει από την Τουρκία η διαδικασία αναμένεται να είναι μαραθώνια και ενδέχεται να κρατήσει μέχρι αργά το βράδυ.

Θυμίζουμε πως βάση προγράμματος ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη Φενέρ στο Φάληρο στις 11 Απριλίου (19:45) και η ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα, στις 18 Απριλίου.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα