Φενέρμπαχτσε: Πάνω από 25.000 κόσμος στη Γ.Σ. για την αποχώρηση από το πρωτάθλημα, πανό στήριξης οπαδών στον πρόεδρο

Φενέρμπαχτσε: Πάνω από 25.000 κόσμος στη Γ.Σ. για την αποχώρηση από το πρωτάθλημα, πανό στήριξης οπαδών στον πρόεδρο

Βασίλης Μπαλατσός
Φενέρμπαχτσε

bet365

Περισσότεροι από 25.000 φίλοι της Φενέρμπαχτσε βρέθηκαν στο «Σουκρού Σαράτσογλου» για τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου με θέμα την αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Πανό στήριξης των οπαδών στον πρόεδρο.

Με καθυστέρηση άρχισε η Γενική Συνέλευση της Φενέρμπαχτσε με βασικό ζήτημα το ενδεχόμενο της αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα Τουρκίας. Ο λόγος είναι ο τρομερός συνωστισμός που επικράτησε έξω και γύρω από το «Σουκρού Σαράτσογλου» από οπαδούς που ήθελαν να βρεθούν στο γήπεδο.

Σύμφωνα με το καταστατικό ήταν απαραίτητη η παρουσία 22.572 μελών και σύμφωνα με τους Τούρκους στις εξέδρες βρίσκονται περισσότεροι από 25.000 οπαδοί, ενώ αρκετοί βρίσκονται έξω από το γήπεδο. Οι παρευρισκόμενοι θα ψηφίσουν δι' ανατάσεως της χειρός για τα θέματα του Γ.Σ.. Θυμίζουμε πως εάν αποφασιστεί η αποχώρηση από την τουρκική λίγκα τότε αναμένετια να υπάρξουν και τιμωρίες της UEFA στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Conference League.

«Αγαπητά μέλη του συνεδρίου της Φενέρμπαχτσε, του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου στον κόσμο, σας χαιρετίζουμε όλους με την πιο ειλικρινή μας αγάπη και τον σεβασμό μας. Σήμερα, είμαστε συγκεντρωμένοι για μια ημέρα που είναι πολύ σημαντική για την ένδοξη ιστορία του συλλόγου μας και θα λέγεται περήφανα από γενιά σε γενιά. Ζούμε μια ημέρα ορόσημο στην ιστορία του τουρκικού αθλητισμού. Να το θυμάστε αυτό, κάθε αδικία εναντίον μας, είναι αδικία για την Τουρκία. Κάθε άνοδος της Φενέρμπαχτσε είναι άνοδος και της Τουρκίας. Σήμερα, αδικίες για άλλη μια φορά. Θα τις αντιμετωπίσουμε όλες», είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος, Ερόλ Μπιλετσίκ.

Οι οπαδοί της Φενέρ σήκωσαν ένα τεράστιο πανό στήριξη προς τον πρόεδρο του κλαμπ, Αλί Κοτς που έγραφε: «Εσύ χάραξες τον δρόμο, εμείς σε ακολουθούμε για πάντα».

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα