Fanatik: «Τα 4 σενάρια για το Φενέρ-Γαλατά», πάει για... παρωδία

Newsroom
fenerrrr

bet365

Η Φενέρμπαχτσε θα παρατάξει την U19 κόντρα στη Γαλατά, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου το ματς είναι πιθανό να τελειώσει αμέσως μετά το πρώτο του σφύριγμα.

Για την Κυριακή (7/4) έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του Σούπερ Καπ της Τουρκίας, όπου η Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ. Επί της ουσίας όμως η δεύτερη λογίζεται ήδη για κάτοχος του τροπαίου και πλέον είναι πολύ πιθανό το παιχνίδι ή να μην διεξαχθεί καθόλου ή να λήξει αμέσως μετά την έναρξή του.

Η πρόθεση της αντιπάλου του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League είναι να κατεβάσει την U19 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόρριψη του αιτήματός για αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα για εκείνον του Φαλήρου στις 11 Απριλίου, όμως η Fanatik πήγε σήμερα (5/4) ένα βήμα παραπέρα και ισχυρίζεται ότι το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης θα μετατραπεί σε παρωδία.

Και αυτό γιατί στο «Σουκρού Σαράτσογλου» εξετάζουν τέσσερα πιθανά σενάρια:

1) Θα παραταχθούν με εννιά παίκτες της U19 ώστε να αρχίσει το παιχνίδι (σ.σ. πρόκειται για τον μίνιμουμ αριθμό σε μία ομάδα ώστε να έχουμε σέντρα) και αμέσως μετά την έναρξή του τρεις εξ' αυτών θα κάνουν τον τραυματία. Αυτόματα ο αγώνας θα πρέπει να σταματήσει, αφού δεν μπορεί μία ομάδα να έχει έξι και κάτω διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

2) Θα έχει φουλ αριθμό παικτών, πάντα από την U19, όμως αμέσως όλοι θα αρχίσουν να διαμαρτύρονται στον ρέφερι και θα κάνουν καθυστερήσεις ώστε και να μην παιχτεί μπάλα, αλλά και να «γεμίσουν» κάρτες.

3) Η U19 θα εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, αλλά αυτό το σενάριο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες επειδή ελοχεύει ο κίνδυνος να τιμωρηθεί και η πρώτη ομάδα.

4) Να μην κατέβει ούτε η U19, κάτι που όμως θα σημάνει πως δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στο Κύπελλο και το Σούπερ Καπ της σεζόν 2024/25.

Η ουσία πάντως είναι είναι πως δεν αναμένεται να υπάρξει δράση τουλάχιστον σε κανονικό επίπεδο, αφού και οι άνθρωποι του club έχουν ζητήσει από τους φίλους τους να μην αγοράσουν εισιτήρια.

Αλλωστε οι «μεγάλοι» είχαν σήμερα (5/4) ρεπό, ενώ χθες ανάρτηση στα social του club έγραφε: «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για τον Ολυμπιακό». Ο αγώνας με την Γαλατά είναι για τη Φενέρ... ως μη γενόμενος.


 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα