Φενέρμπαχτσε: Πάτησε κορυφή με ανατροπή πριν από τον Ολυμπιακό

Newsroom
fenerrrr

bet365

Η Φενέρμπαχτσε βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στην Καραγκιουμρούκ, το ανέτρεψε όμως στο β΄μέρος (1-2) και πάτησε προσωρινά κορυφή πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα συνεχίζεται για τη Φενέρμπαχτσε, η οποία εξακολουθεί να ασκεί πίεση στη Γαλατάσαραϊ. Αν και η Καραγκιουμρούκ τους έριξε στα σχοινιά στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι τα έφεραν τούμπα στο β΄μέρος και με τη νίκη 2-1 προσπέρασαν την αντίπαλό τους στο +1 με ματς περισσότερο για να πατήσουν στην κορυφή της Super Lig.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κέλες στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως η ανατροπή δεν άργησε να έρθει. Αρχικά ο Τζέκο στο 49΄ισοφάρισε σε 1-1, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Μπατσουαγί σκόραρε από την άσπρη βούλα για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Στα λεπτά που απέμειναν η Καραγκιουμρούκ έμεινε με εννιά παίκτες και διευκόλυνε το έργο της αντιπάλου του Ολυμπιακού, η οποία προέρχεται από ιδανική φόρμα ενώ περιμένει να υποδεχτεί τους ερυθρόλευκους για τη ρεβάνς των «8» του Conference League.

Φενέρμπαχτσε: Λιβάκοβιτς, Οσαγί Σάμουελ, Αζίζ (72΄Μπεκάο), Σογιουντσού, Καντιόγλου, Κρούνιτς (46΄Μπαοτσουαγί), Γιούκσεκ, Φρεντ (90+1΄Ζάιτς), Καχβετσί (90+1΄Μουλντούρ), Τάντιτς, Τζέκο (90+6΄Ντουρσούν)

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα