Μουρίνιο: Η ιλιγγιώδης αμοιβή του στην Φενέρμπαχτσε και η ειδική ρήτρα που θέλει ο Πορτογάλος

Μουρίνιο: Η ιλιγγιώδης αμοιβή του στην Φενέρμπαχτσε και η ειδική ρήτρα που θέλει ο Πορτογάλος

Newsroom
μουρίνιο

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα έχει μία εξωπραγματική αμοιβή στο συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε, ενώ ο Πορτογάλος θέλει να συμπεριλάβει έναν ειδικό όρο, που θα του επιτρέπει να αποχωρήσει.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται να έχει φτάσει σε οριστική συμφωνία με την Φενέρμπαχτσε για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Για να καταφέρει η τουρκική ομάδα να τον πείσει να έρθει στην Κωνσταντινούπολη του προσέφερε ένα πλουσιοπάροχο διετές συμβόλαιο.

Το ύψος της αμοιβής του στο τουρκικό κλαμπ σύμφωνα με την «Marca» θα φτάνει τα 13 εκατ. ευρώ ετησίως, χωρίς τα όποια μπόνους έχουν συμπεριληφθεί στην συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κότς αναμένεται να φέρει την ερχόμενη εβδομάδα τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Τουρκία, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί και την προβολή που μπορεί να του φέρει ενόψει των εκλογών της ομάδας.

Στο deal μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται ο ίδιος να θέλει να συμπεριληφθεί και μία ειδική ρήτρα, σύμφωνα με το calcio mercato, η οποία θα επιτρέπει στον Πορτογάλο τεχνικό να αποχωρήσει από την ομάδα ως ελεύθερος, σε περίπτωση που του κάνει πρόταση η εθνική Πορτογαλίας.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρώτος που μίλησε για συμφωνία του Μουρίνιο με την Φενέρμπαχτσε, ήταν ο Αζίζ Γιλντιρίμ, ο οποίος είναι ο αντίπαλος του Κοτς στις εκλογές του κλαμπ για την προεδρία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα