Φενέρμπαχτσε: Ο Μουρίνιο θα κοστίσει 47 εκατομμύρια σε μια διετία, σύμφωνα με τους Τούρκους

Φενέρμπαχτσε: Ο Μουρίνιο θα κοστίσει 47 εκατομμύρια σε μια διετία, σύμφωνα με τους Τούρκους

μουρίνιο

bet365

Σύμφωνα με το τουρκικό «Sport Digitale» η συμφωνία της Φενέρμπαχτσε με τον Ζοσέ Μουρίνιο θα στοιχίσει στο κλαμπ της Τουρκίας 47 εκατομμύρια ευρώ για μια διετία!

Η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη για το μεγάλο «μπαμ»! Οι Τούρκοι συμφώνησαν με τον Ζοσέ Μουρίνιο για να αναλάβει την ομάδα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο «Special One» έχει βάλει ήδη την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο, με οψιόν για ακόμα ένα χρόνο.

Η «Marca» έγραψε πως ο Πορτογάλος θα έχει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές της τάξης των 13 εκατομμυρίων ευρώ, όμως σύμφωνα με το «Sport Digitale» ο Μουρίνιο θα κοστίσει πολλά περισσότερα στους κιτρινομπλέ. Όπως υποστηρίζει ο Γιαγκίζ Σαμπουτσούογλου, για μια διετία το κλαμπ της Τουρκία θα δώσει το... τρομακτικό ποσό των 47 εκατομμυρίων ευρώ, μαζί με τους φόρους!

O Μουρίνιο είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα προπονητών της αγοράς. Έκανε το «μπαμ» τη διετία 2002-04 με την Πόρτο και έκτοτε παρέμεινε σε υψηλή επίπεδο, καθώς πέρασε από Τσέλσι (δυο θητείες), Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Ρόμα. Στο παλμαρέ του ξεχωρίζουν τα τρία πρωταθλήματα Αγγλίας με τους Μπλε του Λονδίνου και τα πέντε ευρωπαϊκά του τρόπαι. Κατέκτησε το Champions League με Πόρτο και Ίντερ, σήκωσε το Κύπελλο UEFA και το Europa League, με τους Δράκους και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πήρε και το πρώτο Conference League με τη Ρόμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα