Ατζούν Ιλιτζαλί: Μετά το deal του Παναθηναϊκού με τον Τερίμ, μεσολάβησε και στον «γάμο» της Φενέρ με τον Μουρίνιο

acun_mourinho

bet365

Η κοινή πτήση στο ιδιωτικό τζετ, το κρίσιμο ραντεβού στο «Wembley» και ο Mr. Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί, που έβαλε το... χέρι του σε ένα από τα μεγαλύτερα deals του καλοκαιριού.

«Το όνομα του Τερίμ το ανέφερα σε μία συνάντηση που είχα με τον Αλαφούζο. Ναι, ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία τους. Η συζήτηση τους πραγματοποιήθηκε στο σπίτι μου στην Κωνσταντινούπολη», είχε ομολογήσει πριν λίγο καιρό ο Ατζούν Ιλιτζαλί, παραδεχόμενος την εμπλοκή του στο deal που έκανε τον Φατίχ Τερίμ προπονητή του Παναθηναϊκού τις τελευταίες μέρες του έτους.

Όπως φαίνεται πάντως, ο Mr. Survivor, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης της αγγλικής Χαλ, φιλοδοξεί να κάνει... συνήθειο το να μεσολαβεί σε τέτοιες συμφωνίες. Αυτή τη φορά μάλιστα, αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο σε ένα πραγματικά σπουδαίο deal, τη «βόμβα» της Φενέρμπαχτσε με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Έπειτα από μια σειρά διαπραγματεύσεων, ο Πορτογάλος κόουτς θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας της Κωνσταντινούπολης για τα επόμενα δύο χρόνια. Και στη ροή αυτών των διαπραγματεύσεων απόλυτα παρών ήταν ο Ατζούν. Ο Τούρκος επιχειρηματίας πέταξε στο ίδιο ιδιωτικό τζετ με τον Μουρίνιο στο Λονδίνο και βρέθηκε στο «Wembley» για τον τελικό του Champions League, εκεί όπου «έκλεισε» η συμφωνία της Φενέρ με τον Special One, στο ίδιο τραπέζι με τον μάνατζέρ του και τον πρόεδρο του συλλόγου , Άλι Κοτς.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα, ο Ατζούν είχε και μια χαρακτηριστική συνομιλία με τον Μουρίνιο. Ο Τούρκος είχε προσπαθήσει να φέρει τoν Πορτογάλο στη Φενέρ και το 2003. «Γιατί μας χώρισε το λάθος σου να μην έρθεις το 2003 στην Κωνσταντινούπολη;», τον ρώτησε ο Ατζούν, με τον Μούρινιο να παραδέχεται πως είχε κολακευτεί από την πρώτη πρόταση που δέχθηκε από ομάδα εκτός της πατρίδας του αλλά να απαντά πως το ένστικτό του τού έλεγε να μείνει στην Πόρτο, με την οποία είχε μόλις κατακτήσει το Κύπελλο UEFA σε μια πορεία που είχε αποκλείσει και τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα