Χατζηγιοβάνης: Συμφώνησε με τη νεοφώτιστη Εγιούπσπορ

Χατζηγιοβάνης: Συμφώνησε με τη νεοφώτιστη Εγιούπσπορ

Χατζηγιοβάνης: Συμφώνησε με τη νεοφώτιστη Εγιούπσπορ

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία ο Τάσος Χατζηγιοβάνης συμφώνησε με την νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία Εγιούπσπορ.

Στην Τουρκία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ κατέληξε σε καταρχήν συμφωνία με τη νεοφώτιστη Εγιούπσπορ.

Όπως προκύπτει ο 27χρονος winger αναμένεται στην Κωνσταντινούπολη για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Η Εγιούπσπορ την προηγούμενη σεζόν τερμάτισε πρώτη στη δεύτερη κατηγορία και θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν στην κορυφαία κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Χατζηγιοβάνης αγωνίζεται στην Τουρκία εδώ και δυο χρόνια, όταν αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε στην Ανκαραγκουτσού, η οποία υποβιβάστηκε, με τον Έλληνα ακραίο επιθετικό να αποχωρεί ως ελεύθερος. Την προηγούμενη σεζόν ο 27χρονος διεθνής μέτρησε 40 εμφανίσεις, με τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα