Χατζηγιοβάνης: Ανακοινώθηκε από την Εγιούπσπορ

Χατζηγιοβάνης: Ανακοινώθηκε από την Εγιούπσπορ

Χατζηγιοβάνης

bet365

O Tάσος Χατζηγιοβάνης υπέγραψε το συμβόλαιο του με τη νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα Τουρκίας, Εγιούπσπορ και ανακοινώθηκε.

Κάτοικος Τουρκίας θα παραμείνει ο Tάσος Χατζηγιοβάνης. Μπορεί η Ανκαραγκουτσού να μην κατάφερε να μείνει στην κατηγορορία, όμως ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ βρήκε τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη στη νεοφώτιστη Εγιούπσπορ, η οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κορυφαία κατηγορία της γειτονικής χώρας. Αξιοσημείωτο πως προπονητής του 27χρονου ακραίου επιθετικού θα είναι ο Αρντά Τουράν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Μόλις άκουσα ότι με ήθελε ένας σύλλογος όπως η Εγιούπσπορ, ήθελα να έρθω αμέσως. Αυτή ήταν η πρώτη μου επιλογή. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με ένα όνομα όπως ο Αρντά Τουράν.

Χάρηκα πολύ που με ήθελε ο Άρντα Τουράν. Ελπίζω να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα στο πρωτάθλημα, στο οποίιο συμμετέχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας», είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Χατζηγιοβάνης.

Την προηγούμενη σεζόν ο 27χρονος διεθνής μέτρησε 40 εμφανίσεις, με τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα