Γαλατάσαραϊ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζίγιεχ με κανονική μεταγραφή

Γαλατάσαραϊ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζίγιεχ με κανονική μεταγραφή

Νίκος Κικίδης
Νέο «μπαμ» με Ζίγιες από την Γαλατάσαραϊ

bet365

Η Γαλατάσαραϊ πείστηκε από τις εμφανίσεις του Ζίγιεχ και μονιμοποίησε την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη, υπογράφοντας τον Μαροκινό ως ελεύθερο από την Τσέλσι.

Δεν το κουνάει από τη Γαλατάσαραϊ ο Χακίμ Ζίγιεχ! Ο Μαροκινός επιθετικός έπεισε τους Τούρκους με τις εμφανίσεις του κατά τον δανεισμό του στην ομάδα και πλέον η παρουσία του στην Κωνσταντινούπολη απέκτησε μόνιμη μορφή.

Εφόσον το συμβόλαιο του με την Τσέλσι έληξε και τυπικά ο Ζίγιεχ υπέγραψε ως ελεύθερος με τη Γαλατάσαραϊ, στην οποία αγωνίστηκε την περσινή περίοδο ως δανεικός από το λονδρέζικο κλαμπ.

Όπως έγινε γνωστό ο Ζίγιεχ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 ετών, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίζουν τα 2,8 εκατομμύρια ευρώ. Την περσινή περίοδο ο Ζίγιεχ κατέγραψε συνολικά 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον τουρκικό σύλλογο, μετρώντας οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα