Μουρίνιο: Ανέβηκε σε σκαμπό τη στιγμή της συνέντευξης για να φτάσει σε ύψος τον δημοσιογράφο (vid)

Μουρίνιο: Ανέβηκε σε σκαμπό τη στιγμή της συνέντευξης για να φτάσει σε ύψος τον δημοσιογράφο (vid)

Νίκος Κικίδης
Μουρίνιο

bet365

Σε καλή διάθεση ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη νίκη της Φενέρ επί της Αλάνιασπορ, με τον Πορτογάλο να ανεβαίνει σε σκαμπό στη συνέντευξη σε μια χιουμοριστική στιγμή.

Μετά από Πορτογαλία, Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία, ο Ζοσέ Μουρίνιο ταξίδεψε και στην Τουρκία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε.

Η θητεία του βέβαια στους Τούρκους δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο εξαιτίας του αποκλεισμού από το Champions League, αλλά ο «Special One» έχει τον τρόπο για να βελτιώνει την εικόνα του ακόμα και μακριά από τους πάγκους.

Το χιούμορ του για παράδειγμα είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια, πράγμα που απέδειξε και μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Αλάνιασπορ με 3-0.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τη στιγμή της συνέντευξης πήρε ένα σκαμπό για να... φτάσει σε ύψος τον δημοσιογράφο που στεκόταν δίπλα του, προκαλώντας γέλιο στους παρευρισκόμενους.

«Πρέπει να πεις στους δικούς σου στο σπίτι ότι δεν είμαι κοντός. Φαίνομαι κοντός γιατί εσύ είσαι πολύ ψηλός» τόνισε χαρακτηριστικά στο ρεπόρτερ, δείχνοντας σε εξαιρετική διάθεση μετά την άνετη νίκη της Φενέρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα