Φενέρμπαχτσε, μεταγραφές: «Έκλεισε» τον Κόστιτς

Κόστιτς - Σερβία

bet365

Έτοιμη να ολοκληρώσει ακόμα μια σημαντική μεταγραφή είναι η Φενέρμπαχτσε, που τα έχει βρει σε όλα με τη Γιουβέντους για τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Φίλιπ Κόστιτς.

Νέα σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της Φενέρμπαχτσε, μετά τους Σοφιάν Άμραμπατ, Εν Νεσιρί, Σογιουντσού, Κρούνιτς και Σεν-Μαξιμέν. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο μετά τη μετακόμιση του Φέρντι Καντιόγλου στην Μπράιτον, έψαχνε έναν ακόμα παίκτη στα άκρα και τον βρήκε στο πρόσωπο του Φίλιπ Κόστιτς.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Φενέρ έχει φτάσει σε πλήρη συμφωνία με τη Γιουβέντους για τον δανεισμό του Σέρβου. Το deal μάλιστα περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς. Ο ίδιος ο παίκτης έχει ήδη πει το «ναι» στον τουρκικό σύλλογο και αναμένεται σύντομα στην Κωνσταντινούπολη για να περάσει τα ιατρικά του και να υπογράψει.

Ο Κόστιτς έφτιαξε το όνομά του με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2018 - 2022) και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή με 15 εκατομμύρια ευρώ στη Γιουβέντους, στην οποία μέτρησε 87 συμμετοχές με 3 γκολ και 15 ασίστ σε δύο σεζόν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα