Μουρίνιο: Το στοιχείο του Όσιμεν που τον εκνευρίζει

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μουρίνιο-Όσιμεν

bet365

Με αφορμή τη μεταγραφή του Όσιμεν στη Γαλατασαράι, ο Μουρίνιο αναφέρθηκε στο αρνητικό χαρακτηριστικό του Όσιμεν που τον εκνευρίζει.

Ζοσέ Μουρίνιο και Βίκτορ Όσιμεν και πάλι αντίπαλοι. Ο ένας βρίσκεται στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε κι ο άλλος ενισχύει τη γραμμή κρούσης της Γαλατασαράι.

Με αφορμή, λοιπόν, τη φετινή τους κόντρα ο Special One μίλησε για τις μέρες που είχαν έρθει αντιμέτωποι στην Ιταλία. Ο Πορτογάλος κόουτς εξήγησε ότι δεν έχει κανένα προσωπικό πρόβλημα μαζί του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι απίστευτο ταλέντο. Η Γαλατασαράι εξασφάλισε έναν φανταστικό παίκτη», είπε ο Μουρίνιο σε συνέντευξή του στο HT Spor, συνεχίζοντας:

«Ποτέ δεν είχα πρόβλημα μαζί του προσωπικά, αλλά υπάρχει ένα πράγμα γι 'αυτόν που με εκνευρίζει όταν είναι στην αντίπαλη ομάδα. Σε μια από τις αναμετρήσεις μας στα Ρόμα-Νάπολι, αφιέρωσα χρόνο για να μιλήσω μαζί του. Του είπα: "Εσύ και ο Σαλάχ είστε οι καλύτεροι Αφρικανοί παίκτες, ακολουθώντας τα χνάρια θρύλων όπως οι Ντρογκμπά, Ετό και Γουεά αλλά δεν μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε με τον τρόπο αυτόν". Προσπαθεί να πέφτει κάτω τόσο εύκολο και εκεί βρίσκεται το πρόβλημά μου μαζί του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα