Γαλατάσαραϊ, μεταγραφές: Κατέθεσε πρόταση στην Άουγκσμπουργκ για τον Βάργκας

βαργκας

bet365

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, η Γαλατάσαραϊ κινείται για την απόκτηση του Ρούμπεν Βάργκας, που είχε βρεθεί αυτό το καλοκαίρι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Ο έγκυρος ρεπόρτερ Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου αποκάλυψε με αποκλειστικές του πληροφορίες πως η Γαλατάσαραϊ έχει αλλάξει στόχευση μετά την αταλάντευτα αρνητική στάση του Νίκολα Ζαλέφσκι της Ρόμα να πάει στην Τουρκία.

Η τουρκική ομάδα δουλεύει απέναντι στον χρόνο, αφού σήμερα τα μεσάνυχτα κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο στην Τουρκία, για να αποκτήσει έναν αριστερό εξτρέμ και φαίνεται πως αυτή τη στιγμή έχει τρεις εναλλακτικές. Μέσα σ' αυτές βρίσκεται και ο Ρούμπεν Βάργκας, ο 26χρονος Ελβετός εξτρέμ της Άουγκσμπουργκ, ο οποίος βρέθηκε το καλοκαίρι αυτό και στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, όμως ήταν αρνητικός στην προοπτική της Ελλάδας.

Η «τσιμ μπομ» κατέθεσε πρόταση στην Άουγκσμπουργκ για την απόκτησή του ενώ παράλληλα δουλεύει τις περιπτώσεις των Αρμάντ Λοριεντέ της Σασουόλο και Ρόλαντ Σάλαϊ της Φράιμπουργκ για να έχει έτοιμες εναλλακτικές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα