Φοφανά - ΑΕΚ: Τον ανακοίνωσε η Γκεζτέπε

Φοφανά - ΑΕΚ: Τον ανακοίνωσε η Γκεζτέπε

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
fofana

bet365

Η Γκεζτέπε ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταβίντ Φοφανά με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι.

Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νταβίντ Φοφανά, καθώς η Γκεζτέπε δέχτηκε τους όρους της Τσέλσι περί δανεισμού με οψιόν αγοράς που απορρίφθηκαν από την ΑΕΚ. Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (11/9) και την εκπνοή του μεταγραφικού «παραθύρου» στην Ελλάδα, η Eνωση φαίνεται πως βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για τον δανεισμό του νεαρού επιθετικού, όμως το deal κατέρρευσε λόγω θεμάτων που προέκυψαν κατά την ανταλλαγή εγγράφων.

Μάλιστα, το Gazzetta σας είχε ενημερώσει από την αρχή πως δεν υπήρχε οριστική συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών και μετά τις εξελίξεις, ο ποδοσφαιρικός προορισμός του Φοφανά κατέληξε στην Τουρκία. Η Τσέλσι συμφώνησε με την Γκεζτέπε για τον μονοετή δανεισμό του Ιβοριανού, ενώ προβλέπεται και οψόν αγοράς ύψους 24 εκατομμυρίων ευρώ. Ο παίκτης ανακοινώθηκε από την Γκεζτέπε, η οποία κατάφερε την περσινή περίοδο να ανέβει στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας.

Εικόνα


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα