Πέλκας: Αποβλήθηκε εννέα λεπτά μετά την είσοδο του στο Μποντρούμ - Μπασάκσεχιρ (vid)

Πέλκας: Αποβλήθηκε εννέα λεπτά μετά την είσοδο του στο Μποντρούμ - Μπασάκσεχιρ (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Πέλκας - Κόκκινη κάρτα

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Μπασάκσεχιρ στην έδρα της Μποντρούμ και αποβλήθηκε πριν συμπληρώσει δέκα αγωνιστικά λεπτά.

Κακή βραδιά για τον Δημήτρη Πέλκα, την οποία όμως δεν την πλήρωσε η ομάδα του. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπασάκσεχιρ κόντρα στην Μποντρούμ και στο 75' αποβλήθηκε. Ο 30χρονος έκανε ένα άτσαλο μαρκάρισμα στο πόδι αντίπαλου ποδοσφαιριστή και ο διαιτητής τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Μάλιστα σε εκείνο το χρονικό σημείο οι γηπεδούχοι έπαιζαν ήδη με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φρέντι στο 59'.

Πάντως η αποβολή του Πέλκα δεν στοίχισε στην ομάδα της Κωνσταντινούπολη, η οποία με γκολ του Ντουάρτε στο 90' πήρε το «διπλό» (0-1). Aυτή ήταν η δεύτερη αποβολή στην καριέρα του διεθνή μεσοεπιθετικού. Προηγούμενη ήταν στις 19 Μαρτίου του 2017 στην εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου με 1-0 και πάλι με απευθείας κόκκινη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα