Βίκτορ Όσιμεν: Η Γαλατάσαραϊ θέλει να τον αγοράσει άμεσα για να... προλάβει την Τσέλσι

βικτορ οσιμεν γαλατασαραι

bet365

Η Γαλατάσαραϊ θέλει να κάνει δικό της τον Βίκτορ Όσιμεν και μάλιστα άμεσα προλαβαίνοντας την Τσέλσι, με τη Νάπολι να απαιτεί το ποσό του 81 εκατ. για την παραχώρηση του παίκτη τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Απόλυτα ευχαριστημένη είναι η Γαλατάσαραϊ από τη μέχρι στιγμής απόδοση του Βίκτορ Όσιμεν, ο οποίος έχει παραχωρηθεί στους Τούρκους ως δανεικός από τη Νάπολι. Ο 25χρονος επιθετικός, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη League Phase του Europa League, είναι ένας παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στα πλάνα του Οκάν Μπουρούκ, ο οποίος θέλει να τον κάνει μόνιμο κάτοικο Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», η Γαλατά θα κινηθεί για την αγορά του στράικερ από τη Νιγηρία και μάλιστα άμεσα, καθώς και η Τσέλσι έχει εκδηλώσει αντίστοιχο ενδιαφέρον. Οι Ναπολιτάνοι κοστολογούν τον παίκτη στα 81 εκατομμύρια ευρώ για τον Ιανουάριο, ποσό που θα μειωθεί στα 75 τον Ιούνιο του 2025.

Αυτή η αλλαγή στο ποσό οφείλεται στη ρήτρα τερματισμού του δανεισμού του, με τα επιπλέον έξι εκατομμύρια να είναι ένα είδος αποζημίωσης που θα πρέπει να πληρωθεί στη Γαλατά, από το κλάμπ που θα θελήσει να αγοράσει τον «Όσι».

«Αξίζω περισσότερα από 100 εκατ.», έχει δηλώσει ο ίδιος ο Όσιμεν, ο οποίος στις τέσσερις εμφανίσεις που έχει καταγράψει με τη φανέλα των Τούρκων, έχει σκοράρει δύο φορές μοιράζοντας και τέσσερις ασίστ.

 

Η μεταγραφή του στους Μπλε «ναυάγησε» το περασμένο καλοκαίρι, καθώς δεν επετεύχθη συμφωνία με τους Παρτενοπέι πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας. Ο 25χρονος εξακολουθεί να τούς ενδιαφέρει τόσο ώστε να δώσουν αν χρειαστεί και το έξτρα ποσό που προβλέπεται για τον τερματισμό του δανεισμού του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα