Φενέρμπαχτσε: Κλείνει προωθητικό deal με τη Rihanna για ποσό-ρεκόρ!

Φενέρμπαχτσε: Κλείνει προωθητικό deal με τη Rihanna για ποσό-ρεκόρ!

Η Ριάνα και ο ASAP Rocky σε προωθητική συμφωνία με τη Φενέρ

bet365

Σε μια συμφωνία... μεγατόνων προχωρά η Φενέρμπαχτσε και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, κλείνοντας προωθητικό deal με τη διάσημη ποπ σταρ Rihanna και τον σύζυγό της και ράπερ ASAP Rocky, το οποίο θα αποφέρει στο κλαμπ περί τα 50 εκατ. ευρώ!

Η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζει το πιο εντυπωσιακό deal της σεζόν, έστω και... εκτός μεταγραφικής περιόδου.

Ο τουρκικός σύλλογος μέσω του αντιπροέδρου του και γνώριμου στην ελληνική showbiz, Ατζούν Ιλιτζαλί, διαπραγματεύεται προωθητική συμφωνία με το ζεύγος Rihanna και ASAP Rocky!

Ο λόγος φυσικά για την παγκοσμίας φήμης ποπ σταρ και τον σύντροφό της και διάσημο ράπερ, οι οποίοι όπως προβλέπει η συμφωνία θα παρευρεθούν στο γήπεδο της Φενέρ και θα ανεβάσουν φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στα social media φορώντας τη φανέλα της ομάδας. Πρόκειται για δύο καλλιτέχνες με τεράστιο αντίκτυπο και κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη «Riri» να μετράει 121 εκατ. followers στο Instagram κι άλλα 108 εκατ. στο twitter!

Το deal αναμένεται να αποφέρει το ποσό-ρεκόρ των 50 εκατομμυρίων ευρώ στη Φενέρ, ενώ είναι άγνωστο προς το παρόν το ποσό που θα λάβουν οι δύο μουσικοί αστέρες ως μέρος της συμφωνίας. Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι πως ο τουρκικός σύλλογος θα κάνει το όνομά του να ακουστεί σε ολόκληρο τον πλανήτη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα