ΠΑΟΚ Β’ – Απόλλων Πόντου 2-1: Λύτρωση στο τέλος με Γκορντεζιάνι

ΠΑΟΚ Β’ – Απόλλων Πόντου 2-1: Λύτρωση στο τέλος με Γκορντεζιάνι

bet365

Χάρη στο γκολ του Βασίλη Γκορντεζιάνι στο 85ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ Β’ επέστρεψε στις νίκες και σκαρφάλωσε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Betsson Superleague 2.

Ένα γκολ στο ξεκίνημα και ένα στο φινάλε της αναμέτρησης στη Νέα Ευκαρπία χάρισαν στον ΠΑΟΚ Β’ τη νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα Πόντου για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Superleague 2.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο «Δικέφαλος» μπήκε μπροστά στο σκορ, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζίμα (1-0), ο οποίος κέρδισε και την «εσχάτη των ποινών».

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και στο 54’ άγγιξε το δεύτερο γκολ με τον Γαϊτανίδη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα 40 μέτρα που έστειλε την μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα.

Ο Απόλλων Πόντου ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο μισό, έκλεισε τους «ασπρόμαυρους» στα καρέ τους και έφεραν το ματς στα ίσια (1-1) με το γκολ του Ρούνεϊ στο 72ο λεπτό.

Όμως, στο 83' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο όταν ο Αμαραντίδης δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. ‘Ετσι οι παίκτες της αναπτυξιακής ομάδας του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και δύο λεπτά αργότερα πήραν ξανά το προβάδισμα με το γκολ του Γκορτεζιάνι.

ΠΑΟΚ Β': Μπουργάνης, Καλουτσικίδης, Παναγιώτου, Τάχατος, Τσοπούρογλου, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Τσάουσης, Γαϊτανίδης, Τζίμας, Πανίδης.

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Αλόντο, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Ρούνεϊ, Ενομό, Αμπουντού, Τσιμίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Φράγκος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα