Κασάμι-Λάιντνερ: Πρώτη εμφάνισή τους με τη φανέλα του Ολυμπιακού υπό το βλέμμα Μίτσελ

Κασάμι-Λάιντνερ: Πρώτη εμφάνισή τους με τη φανέλα του Ολυμπιακού υπό το βλέμμα Μίτσελ

bet365

Ο Παϊτίμ Κασάμι φόρεσε και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακού ύστερα από πέντε χρόνια, στο ματς με την Καλαμάτα. Ντεμπούτο και για τον Λάιντνερ.

Ο Ολυμπιακός Β' υποδέχτηκε στου Ρέντη την Καλαμάτα για τη 2η αγωνιστική της Super League 2.

Στην εν λόγω αναμέτρηση έκανε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Ντόρον Λάιντνερ. Ο διεθνής Ισραηλινός αριστερός μπακ ήταν στις μεταγραφές του κλαοκαιριού, αλλά λόγω ενός θέματος με το διαβατήριό του δεν μπόρεσε να πάρει χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα. Εμεινε πίσω και μέσω της ομάδας Β' θέλει να ανεβάσει ρυθμούς.

a

Ο Παϊτίμ Κασάμι από την άλλη, ήταν από τις τελευταίες μεταγραφές των πρωταθλητών. Ο Ελβετός μέσος επέστρεψε στο Λιμάνι ύστερα από 5 χρόνια και φοράει πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα, με την οποία έχει ήδη στην καριέρα του 66 ματς, 9 γκολ και 9 ασίστ.

Τελευταίο του ματς με τον Ολυμπιακό ήταν στις 17/5 του 2016 στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπου η Ενωση είχε νικήσει 2-1. Την επόμενη χρονιά ήταν δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αξίζει, δε, να τονίσουμε ότι στην εξέδρα των εγκαταστάσεων του Ρέντη βρέθηκε κι ο Μίτσελ.

α

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα