Super League 2, Νότιος Όμιλος: Πέρασε από Ρέθυμνο και παρέμεινε στο κυνήγι της Κηφισιάς ο Απόλλωνας Σμύρνης

Newsroom
Super League 2, Νότιος Όμιλος: Πέρασε από Ρέθυμνο και παρέμεινε στο κυνήγι της Κηφισιάς ο Απόλλωνας Σμύρνης

bet365

Δύο βαθμούς πίσω από την Κηφισιά παρέμεινε ο Απόλλωνας Σμύρνης, με τους «κυανόλευκους» να επικρατούν με 1-0 της Επισκοπής στη Κρήτη και να φτάνουν τους 16 βαθμούς.

Πιο δύσκολα από όσο θα μπορούσε με δεδομένες τις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες που έχασε, ο Απόλλωνας Σμύρνης πέρασε από την Κρήτη επικρατώντας της Επισκοπής με 1-0 και έφτασε τους 16 βαθμούς, 2 πίσω από τη Κηφισιά που είναι στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου. Από την άλλη οι Κρητικοί με μόλις 1 βαθμό παρέμειναν στην 13η θέση.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και στο 32' έφτασαν μια ανάσα από το 0-1, αλλά η κεφαλιά του Σίγκενβιτς σταμάτησε στο δοκάρι του Καλογεράκη με το 0-0 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ακόμα μια σπουδαία ευκαιρία για τον Απόλλωνα, με τον Χαλίμι με σουτ έξω από την περιοχή στο 49' να στέλνει και πάλι την μπάλα στο δοκάρι. Η τρίτη ήταν και τυχερή για την ομάδα της Ριζούπολης, με τον Μωραΐτη να διαμορφώνει στο 60' το τελικό 0-1.

Σκόρερ: 60′ Μωραΐτης

Επισκοπή (Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Χοβανισιάν, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Λάμτσε (72′ Πολίτης), Εμπουέλε, Σαμουκασόβι, Σκεντεράι, Σταθόπουλος (56′ Βουκελάτος), Κρίκλοου, Παπαδόπουλος (72′ Κούτσιας).

Απόλλων Σμύρνης (Τάτσης): Κότσαρης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Οντόνε, Φατιόν, Χαλίμι, Λούι, Σίγκενβιτς, Κοροβέσης (56′ Ερέρα), Παπαγεωργίου (74′ Τσαμούρης), Μωραΐτης (83′ Πατάπης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα