Καλλιθέα-Ολυμπιακός Β' 2-1: Γκολ, ανατροπή, εντάσεις και... αποχώρηση (vids)

Newsroom
Καλλιθέα-Ολυμπιακός Β' 2-1: Γκολ, ανατροπή, εντάσεις και... αποχώρηση (vids)

bet365

Η Καλλιθέα κατάφερε να κάνει την ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό Β' στο πρώτο 45λεπτο (2-1) πριν αποφασίσουν οι Πειραιώτες να αποχωρήσουν.

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το παιχνίδι της Καλλιθέας με τον Ολυμπιακό Β' για την 7η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Superleague 2, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν στο ημίχρονο από το γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τον διαιτητή Παπακωνσταντίνου.

Ωστόσο, το πρώτο μέρος ήταν... πλούσιο σε φάσεις και γκολ, με το σύνολο του Οκκά να παίρνει το προβάδισμα από το 5ο λεπτό, όταν ο Κωστή έπιασε ένα πολύ ωραίο πλασέ στην κίνηση και έκανε το 1-0. Η απάντηση της Καλλιθέας ωστόσο ήταν άμεση, χάρη στον Κυνηγόπουλο.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας επιθετικός βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής και με ωραία καρφωτή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια για τους γηπεδούχους στο 17'. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής από εκτελεστής έγινε δημιουργός και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο στο 31'.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πέρασε πολύ όμορφα τον Αποστολόπουλο, έκανε «γλυκιά» σέντρα στην περιοχή και εκεί βρισκόταν ο Νίλι για την στείλει στα αντίπαλα δίχτυα, ανατρέποντας το σκορ σε 2-1. Ο Ολυμπιακός Β' κατάφερε να βρει την ισοφάριση στο 38', όταν ο Ευαγγέλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του αλλά ο διαιητής ακύρωσε το τέρμα για παράβαση του παίκτη των Πειραιωτών.

Όπως είναι φυσικό, η στιγμή έφερε εντάσεις και στην ανάπαυλα ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως αποχωρεί από το γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς την διαιτησία.

Καλλιθέα (Σίμος): Στρέζος, Ευαγγέλου, Τσιντώνης, Μπουλούλης, Νίλι, Ρέντζας, Βασιλούδης, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος, Χατζηδίμπας, Ντεμέτριους.

Ολυμπιακός Β' (Οκκάς): Παπαδούδης, Λάιντνερ, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος (36′ λ.τ Μπα), Νταμπό, Μαυρουδής, Μαρίνος, Βοΐλης, Κατσουλίδης, Κωστή, Χρυσόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα